miercuri, 26 decembrie 2007

Statusuri pentru Anul Nou

Cele mai frumoase urari sau statusuri pe care le puteti afisa pe yahoo messenger pentru Anul Nou, pentru sarbatorile de iarna. Am adaugat si o "reteta" care o sa placa foarte multa.

Anul nou...o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da din coate
asa le obtii pe toate!

Unica ce lipseste este zapada!!!ea,ea lipseste…vreau sa fie nea:multa multa!!!Poate pina atunci Dumnezeu ne va darui acest cadou mult asteptat.Undeva cu 2-3 ani in urma chiar in noapte de Anul Nou a nins aproape 1m.Aceste daaaaa.bun cadou…

Craciunul si Anul Nou ia-si compara cu braduti care niciodata nu se ofelesc,ei mereu sunt verzi dar ne adincim In ei atunci cind e ajunul lor.

Da….la mine in suflet Craciunul si-a facut un locusor demult si undeva de la sfirsitul lunii Noiembrie ma gindesc numai la el(la Craciun).Am observat ca la orace cuvint legat de aceasta sarbatoare incep sa imi fac planuri,diferite planuri si intrebari:ce cadouri sa cumpar?oare ce voi primi?cind sa incep sa imi gatesc bradutul si echibana de la usa?cum va fi acest nou an?

Reteta: Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica.
Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an.
Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie.
Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate.
Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt.
Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor.
Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca.
Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect.
Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu!
Pofta buna!!"

Niciun comentariu: